April

 
Man får väl ta allt med en liten nypa salt. Detta är MINA mål så om andra har egna åsikter så är det ERA åsikter. Jag har mina mål. 
 
Nr1, jag har gått upp nå OTROLIGT mycket i vikt de senaste året, vi snackar över 10kg. Det känns inte alls passande med tanke på att värmen är påväg, jag trivs inte alls och blir sjukt deppig när jag ser min spegelbild och dessutom att jag enbart får på mig en tredjedel av min garderob..
 
Nr2, jag är usel på att färga håret eller ens bry mig om mitt hår. Jag har gärna en häftig färg och så, men eftersom min kvalite på håret är värre än värst så går det inte att göra nå speciellt. Jag går iaf hos en frisör som försöker rädda mitt hår. Nu är det precis 2 månader sen jag färgade det sist, så ni kan ju gissa utväxten.. Men jag är för snål och sen så är jag för rädd att förstöra de ännu mer. Men grejen är den att jag kan inte låta det vara och gå till min naturliga hårfärg för den är hemsk och jag skulle inte trivas det minsta. Så jag tonar det grått för tillfället.
 
Nr3, om ni läst nr1 så fattar ni varför. Jag ska egentligen inte äta alls. Men att gå från ett sockerberoende till noll är nog ingen hitt. 
 
Nr4, Jag har två och en halv stor IKEApåse med tvätt hemma. De försvinner aldrig, hur mycket jag än tvättat så finns det alltid en massa tvätt kvar. Jag fattar inte..
 
Nr5, jag vill verkligen tatuera mig. Jag vet dock inte riktigt vad för motiv jag vill göra än. Eller jag har några ideér men inte riktigt bestämt mig. Men pengar bvehövs!
 
Nr6, jag åker till Barcelona till min och älsklingens lägenhet den 18 april och stannar en vecka. Förhoppningsvis så följer äöven några vänner med så vi kan ha "the best times of our lives" där! (ja jag och sambon har skaffat en lägenhet mitt i centrala Barcelona)
 
Nr7, jag kör ALDRIG bil. Är de nå jag hatar så är det att köra bil. Jag har sån fobi för att åka och handla mat eller åka till jobbet eller åka och hämta paket. Jag hatar det. Jag har inte kört bil på riktigt på över två år nu. Dock så satte jag mig och hämta ut sushi för nån vecka sen, med två till i bilen som stöd för jag var så osäker. Grejen är den att det går jättebra när jag väl är ute och kör, men det är grejen att OM jag åker fel eller OM nån varninglampa börja blinka eller OM jag skulle råka göra nå fel så skulle jag få sån panik och inte veta någonting.
 
Nr8, behöver inte ens förklaras.
 
 
ALLMÄNT | |
Upp