Rastlös onsdag

Jag känner mig lite lite bättre. Egentligen skulle jag säkert behöva vara hemma utan att anstränga mig ett dugg till. Men jag är så himla rastlös, blir alltid de när jag är förkyld.
 
Så snart hämtar sambon upp mig så ska vi sticka till Mall os scandinavia en sväng för jag vill ju kolla på lårhöga stövlar och kanske något mer, och sen ska vi nog på IKEA så jag kan köpa mig en större skiva till mitt skrivbord. 
Precis när vi hade flyttat hit där vi bor nu så hade vi ingen aning om vilken yta vi hade till mitt skrivbord, så vi köpte bara de billigaste och minsta vi kunde hitta.. Men vi upptäkte sen när vi kom hem att jag hade kunna haft en skiva som va nästan en halv meter till. Så vi ska köpa ett större bord till mig idag också.
 
Dagens facelook.
 
 
Jag har fortfarande inte lärt mig hur man tar selfies.. Eller inte med min systemkamera iaf. Det blir alltid så himla "nära". Jag vill ju inte baara ha ansiktet. Men men, jag måste nog säkert köpa ett nytt objektiv då, för nu har jag som mest utzoomat och jag får ändå inte med hela håret liksom, och jag har inte långt hår.
 
 
ALLMÄNT, BILDER, EGO | |
Upp