<3

Hej på er alla!
 
Hur firar ni denna dagen till ära?
Själv har jag jobbat idag för att sedan komma hem till en tom och skitig lägenhet. Tom har den varit sen i fredags, för då stack sambon med några klasskompisar till Amsterdam. Jag är sjukt otroligt avis på det.. Också lite sur och över det, just för att jag väldigt gärna har vela åka dit och för att han är borta på just den dagen.
 
Jag har aldrig någonsin firat denna dagen vad jag kan minnas. Egentligen är det väl inget att fira, men det vore kul för sakens skull. 
 
 
Som tur är så kommer min andra halva hem på måndag kväll/natt. Så jag behöver inte vänta så länge till. 
 
Kvällen kommer fortsätta med en dusch och sedan lite soffhäng eller datorknappande, inget speciell med andra ord. Hoppas ni alla har en awesome dag! :D
 
 
 
ALLMÄNT, EGO | | Kommentera

Atjo!

Hej hopp. Jag har dragit på mig en förkylning.. Jag som knappt hade blivit fri min förra sjuka. Dock så var jag aldrig riktigt förkyld då, bara 40 graders feber och hosta från helvete. Hostan gav sig aldrig och nu har den blivit värre och nu är jag förkyld som bara den. Och inte nog med det, utan när jag snabbt skulle in till badrummet så sprang jag rakt in i hallbänken så mitt knä fick en rejäl smäll och nu gör det ont. Kommer säkert ha ett fett blåmärke där sen. :(
 
Jag är glad att jag är ledig nu i helgen. 
 
Så som ni förstår så kommer jag inte göra något annat än att slappa hela helgen, ihopp om att hinna bli frisk tills måndag då jobbveckan börjar.
 
 
Var det någon som kollade på melodifestivalen då? Eller är det bara jag som är old school och fortfarande kollar på sånt? Vad tyckte ni isåfall? 
 
Nu och resten av helgen så ska jag återgå till min sims familj.
 
 
ALLMÄNT, EGO | | Kommentera
Upp