Vans

Alltså kan vi bara take a moment och kolla på mina nya snygga mössor! Jag har spanat på dessa i säkert två år nu.
 
 
Så går man in på Carlings i Nacka Forum och märker att de har utförsäljning på ALLT, alltså alla tröjor och sånt kostar typ 49-99kr och likaså byxor, och jeans typ 199kr. ALLTSÅ det var galet! Dock hittade jag inget som riktigt drogs till mig mer än dessa. Sambon hittade massa kläder istället.
 
Dessa mössor kostade bara 49kr/st vilket är 200kr rabatt! Heeelt galet! Jag som är så himla Vans fantast blev överlycklig och skrek till lite när jag såg dom..
Jag har den röda modellen i grått sedan innan, men lite fler mössor skadar inte. Jag äger säkert 30 par mössor. Jag verkligen älskar mössor! De är så mysigt.
 
 
ALLMÄNT, BILDER, SHOPPING | | Kommentera

Räknar ner timmarna

WOOP woop, sista dagen på jobbet sen nu har man SEMESTER! Sådär nu när hösten börjar kännas av. Nej nu ska jag inte vara sån. Men det börjar ju helt klart bli kyligt, speciellt på mornarna. Nästan så man vill ha vantar på sig redan.
 
 
Nu ska jag bara jobba klart de sista timmarna för dagen, sen så är det inte jobb förns den 29/8 igen. Så det är bara två veckor ledigt, men det är bättre än inget. :)
 
Nu ska man bara komma på vad man ska hitta på.
 
 
ALLMÄNT, BILDER, EGO | | Kommentera

Suicide Squad

 
Seg och sliten efter en jobbdag. Ja ni ser ju sminket. Ögonbrynen omg.. Och jag HADE läppstift också, det kan man ju inte se skymten av nu. Dock började jag jäkligt sent idag så jag borde inte vara så seg som jag är.
 
Jag hatar de när kroppen och orken är "ur funktion" men att hjärnan snurrar på. Jag kommer nog troligtvis vara vaken i ett par timmar till.
 
Sitter och lyssnar på soundtracken till Suicide Squad iaf.
Var det bara jag i hela Sverige som typ älskade den filmen?! Har sett så många som skrivit illa om den.
Jag har liksom redan hunnit se den 2 ggr på iMax. Dock så va jag sjuk besviken på bio nr 2. Då märkte jag hur simpel den va. MEN jag ÄLSKAR jokern och Harley Quinn. Och all musik, därför jag sitter och lyssnar på de nu.
 
 
Jag kan ju också skryta om att jag har high fivea Jared Leto (jokern) när han va i Sverige för tre år sen, då jag stod längst fram på en Thirty seconds to mars konsert. BÄSTA DAGEN I MITT LIV! Typ.
 
 
ALLMÄNT, BILDER, EGO | | Kommentera
Upp