Så ont

Har jobbat idag, har varit en fartfylld dag på jobbet verkligen. Lite för fartfylld.. Jag har sträckt mig nå otroligt i axeln.. (visst kan man sträcka sig där?!) Jag är så att jag viker mig inte för smärta, det är snarare att jag gillar de. Gö tusen nålar på mig och jag är frälst, det är nåt av den bästa känslan som finns. 
Men alltså denna smärtan jag har i axeln är inte att leka med.
 
Jag har duschat för att mjuka upp, jag har fått massage, jag har masserat mig själv, jag har tagit värktabletter, det känns som om jag gjort allt jag kan göra. Men inget gör så att det blir bättre.
Är det någon som har nå tips på vad man gör när man sträckt sig så illa?
 
 
Imorgon får bli en lugnare dag på jobbet. Jag hade hand om all leverans idag. Vilket innebar att leverara ut bl.a garderober på 120kg styck (självklart skulle dom ha två st.. så blev 240kg..) plus massa annat. Jag antar att jag får skylla mig själv. Det är dock mitt jobb så jag har ju heller inte så mycket val.
 
Så det är så min dag har sett ut. Jobbat, kom hem och tyckt synd om mig själv, och nu sitter jag här och bara väntar in lägg dags. Skulle känts liite bättre om jag hade haft lite lördagsgodis men de har man inte heller. :(
 
Hur har eran dag varit? Det är ju ändå lördag menar jag. :)
 
 
Skulle kunna gjort lite vad som helst för denna påsen nu. Perfekt "tycka synd om sig själv påsen", i min smak iallafall. Men det får bli någon annan dag.
 
 
 
ALLMÄNT | |
#1 - - Lorissa Lovebomb:

Stackare... :( Är inte vila och värme allt som hjälper mot sträckningar?

Upp