HÖST TAG

Såg på Ruff Diamond att Milina hade gjort en "höst tag" så blev inspirerad och tjuvade frågorna.
 
Vilken är din favorit höstmånad, sept-okt-nov-dec? Jag gillar nog september mest utav de månaderna. Just för att det är precis efter sommaren så har det ännu inte hunnit bli superkallt ute. Det är då som de första tecknen på höst kommer. Annars är jag ett himla stort fan av december också, men jag ser det mer som en vintermånad.
 
Vilket är ditt favorit höst löv? Det enda jag vet om är lönn, så jag säger väl lönn då.
 
Vad klädde du ut dig till på förra halloween? Sist firade jag inte halloween. Jag bodde i Spanien då så av någon anledning blev det inget firande. Eller vi firade men inte med kostymer osv. Året innan så var jag typ någon djävulsbrud eller nå. Jag hade iallafall på mig horn och brudsjöja. Allt i svart, till och med svarta linser. Jag tycker jag var såå snygg.
 
 
Din favoritoutfit under hösten? Har ingen speciell. Jag gillar väl tjocka strumpbuxor stor stickad tröja och stickad halsduk. Men bäst av allt är att nu kan man äntligen plocka fram mössan!
 
Har du någon favorit skräckfilm? Jag är ett stort fan av skräckisar men har egentligen ingen favorit. Men insidious och sinister är ju bra filmer.
 
S'mores eller pumpapaj? Haha va? Har inte ätit något av de så de kan jag tyvärr inte vara på.
 
Varm choklad eller te? Inget slår ju choklad! Jag försöker dock dricka mer te. Men inget slår fortfarande choklad. <3
 
Halloween eller jul? JUL! Det får gärna vara jul året om. Jag typ älskar julen! Men jag typ hatar att ge och få julklappar, nej tack till sånt. Men själva julstämningen, julpyntet, julmusiken, julgodiset, snö. Jag har redan börjat räkna ner tills allt börjar. Dock är jag super rädd att jag ska bli deprimerad i vinter eftersom jag bor så himla litet så det får inte plats något slags pynt och man kan heller inte tända ljus eftersom det är som att bo i en skokartong här. Jag som brukar pynta hela mina tidigare lägenheter till MAX. Det är tomtar och ljusstakar, julgardiner, dukar, pynt, ljus. ALLT. Julen är bäst.
 
Katter eller fladdermöss? Haha fladdermöss?! Katter är lätt bäst. Skulle så gärna ha mina katter boende hos mig. Men det är tyvärr för litet och jag är även allergisk. :( Men kärlek till katter.
 
Din favorit höstfärg? Vinröd/rödlila.
 
Handskar eller vantar? Tumvantar.
 
Brukar du åka skridskor? Oj det var längesen. Men är väldigt intressead av bandy.
 
Älskar du julen? Skrev jag inte det tidigare? JAA!
 
Tycker du om kallt väder? Det beror på hur kallt. Är det snö ute så får det gärna vara kyla ute, då bli snön så glittrig och så slipper man ju det äckliga slasket också.
 
Tycker du om regn? Regn skippar jag mer än gärna. Jag ogillar verkligen blöta fötter.
 
 
ALLMÄNT | |
Upp