Dream come true

Jag som i mitt senaste inlägg skrev och önskade mig en större lägenhet, det har nu gått i uppfyllelse!
Eller lite större iallafall. Jag och min sambo ska flytta till en tvåa. Jag själv skulle säga att det är en en och en halva. Den är nästan den dubbla storleken av den vi har just nu. 
Vi kommer fortfarande inte få plats med så mycket möbler som jag önskar men jag är nöjd ändå. Det enda som är negativt är att det är en sjuhelvetes dyr hyra... Det blir extra dyrt eftersom jag är den enda som jobbar i hushållet.
 
En "2a" på drygt 46kvm för 12000kr/månad är sjuuukt dyrt. MEN jag får närmare till jobbet och lägenheten är heelt ny, det har alltså inte bott någon där innan. Adressen finns inte ens på kartan när man ska söka vägbeskrivning. Den är riktigt riktigt fin och fräsch.
 
Är inflytt om en vecka. Vilket kommer bli väldigt stressigt med tanke på att jag jobbar varje dag och i helgen sticker jag till Göteborg och går på Jysk gala. 
 
Jag känner mig väldigt lättad samtidigt att jag oroar mig mycket för pengar. Jag kommer att ha råd det är inget snack om den saken, men jag kommer inte kunna unna mig saker som jag har kunnat tidigare. Så som att tattuera sig eller ta en heldag hos en frisör. (dock var det otroligt längesen jag gjorde något av just de..) Sånt som jag länge har planerat att göra, som jag verkligen behöver. Nu kommer jag bara kunna klippa mig istället för att färga håret hos en frissa. Men men, jag är supernöjd för lite större yta. Det är trots allt detta jag har önskart mig i en längre tid nu.
 
 
ALLMÄNT | |
Upp