Bara massa jobb

Nu har det gått 10 dagar sedan jag bloggade sist.. Innan dess var det ungeför 10 dagars mellanrum också..
 
Jag tycker det är skitkul att blogga. MEN jag har ju absolut ingen tid längre. Jag vill blogg, men vad sjutton ska jag skriva om när jag BARA jobbar om dagarna. Jag jobbar liksom hela dagar blandat med halva dagar ibland, men oftast hela dagar, så som 9 - 19.20. Nu kommer det låta helt galet, men det är så att jag nästan aldrig är ledig heller. Just nu kommer jag jobba 17 dagar i rad för att sedan ta ledigt inför bröllopet jag ska på. Sist jag var ledig jobbade jag först 9 jobbdagar och hade sen EN ledig dag. Så kommer det fortsätta.
 
Jag är trost det väldigt glad över min situation då jag har kämpat som en galning för att få jobb. Jag trivs så himla bra på båda mina jobb och hoppas på att jag kommer få en fast 100% anställning inom en snar framtid.
 
Annars händer inget spceciellt just nu. Jag sitter och käkar Marabou och går igenom bloggar jag följer.
 
 
 
ALLMÄNT | | En kommentar

Hjälp mig!

Ni måste hjälpa mig
 
Jag ska på mitt livs första bröllop om lite mindre än en månad och jag har ingen som helst aning om vad man har på sig som gäst. Det står ingenting i inbjudan om vad det är för klädsel.
 
Jag har googlat och fått fram massor om olika klädkoder och olika färger man inte får bära osv.
 
Vad stämmer? Har ni någon koll. Jag har ingen aning och det börjar bli läga att leta mig en fin klänning att bära.
 
Jag har kikat lite på nelly.com och hittat dessa. Men vad tror ni, kan man bära sånt? Jag läste någonstans att man inte ska bära kläder/klänning som är baraxlad.. Och att man heller inte ska bära vitt i respekt mot bruden.
 
1 // 2 // 3
 
Någon av dessa tillsammans med en kavaj borde väl vara okej? Dock är dom baraxlad så jag vet inte. 1 & 2 är dom jag gillar bäst. Jag vill ju inte se för "lättklädd" ut och bära något alldeles för kort, tight eller genomskinligt. 
 
 
ALLMÄNT | | En kommentar

Hur det gick med mina mål för april

Japp, som jag skrev tidigare. Jag har fått jobb! Inte bara ett, nej jag har fått TVÅ jobb. Jag är väldigt stolt över det.
 
Det går väldigt segt med mitt gymkort alltså.. Jag vill verkligen, men jag känner att jag inte har råd alls.. Jag måste faktist vänta tills jag får min första lön innan jag kan unna mig det. Men jag vill verkligen
 
"Spara mer pengar" Alltså, jag har ju inte haft nå pengar. Eller de jag har haft har jag varit tvungen att spendera på mat och räkningar. Men jag har inte köpt något onödigt så det borde väl räknas. Men nej inget sparande.
 
Tidigare har jag iallafall börjar kliva upp. Men det enda anledningen är för att jag måste upp och jobba. Annars skulle jag säkert ligga kvar minst lika länge som innan..
 
Sitta hemma kan jag inte göra nu när dagarna är fullspäckade med jobb. Jobbar jag inte så sitter jag gärna hemma faktist. Känns som om jag aldrig är hemma nu för tiden. Så det målet har jag också lyckats med om man ser det så.
 
Målarpennan har jag inte ens rört än. Jag hade verkligen lust att rita en dag men eftersom jag har så himla dålig fantasi gällande vad jag ska teckna så sket det sig och jag gjorde något annat istället..
 
Jag tycker iallafall att jag har lyckats bra med mina mål, trots att bara hälften blev uppfyllda. Den enda stora riktigt som jag önskade att jag skulle klara var att få jobb och det lyckades jag med. Nu känns det som om man kan börja planera lite igen, när man vet att det är pengar påväg in.
 
 
ALLMÄNT | | En kommentar
Upp