What's new

Jo det är så att jag fortfarande är hemlös och bor lite här och var. Just nu bor jag och min sambo fortafarnde hos ett par som min sambo kännt sedan innan. Det börjar dock bli dags för oss att bege oss här ifrån, eftersom vi har bott här i nästan 3-4 veckor.
 
Under hela den här tiden har jag ej haft någon dator vilket ledit till inaktiv bloggning.. Jag är glad att jag kan läsa bloggar på min telefon annars hade jag dött.. Men jag är ganska nöjd nu iaf för jag sitter faktist med sambons bärbara nu eftersom han har köpt sig en ny dator han kan använda.
 
Vad har hänt sen sist då? 
Inget speciellt fsktist. Jag bara jobbar och jobbar. Eller justja! Jag har ju sagt upp mig från ett av mina jobb. Jag jobbar numera inte längre på Deichmann. Ett jättetråkigt beslut,, Men det kändes bäst för mig då jag får bättre erbjudande från Jysk.
 
En till ny sak som hänt är att jag skaffat glasögon. Faktum är att jag hämtade ut dom idag, så jag är suuuperovan. Jag testade att ha på mig dom tidigare när jag var ute på stan men det gick inte. Allt bara snurrade i min skalle.
Jag verkligen beundrar folk med glasögon som har behövt gå igenom detta! 
Som tur är så har jag inte alls något stort fel på min syn så det är inte jag behöver ha på mig regelbundet, det är mest för att jag ska se skarpare och att dels för att synen kommer ju inte bli bättre än så här, så jag kände att det är värt att köpa sig ett par bågar ändå.
 
Jag har köpt två styckna glasögon. Ett par som ni kommer få se på bild nere och ett par som jag kommer visa sen när jag har tillgång till min data så jag kan lägga in bilder från kameran.
 
 
Just nu känner jag mig grymt otaggad på brillor och tycker inte alls att jag passar i några.. Men men, jag kommer säkert bara ha dom på mig på eftermiddagar och mornar. Kanske på jobbet sen när jag vant mig.
 
 
ALLMÄNT, BILDER, EGO, SHOPPING | | Kommentera
Upp